Varen en vissen, huur vandaag nog een boot in Stiens

Hier kunt u een boot huren om te varen en vissen in Stiens. Gelijk aan ons erf vind u uitstekend viswater. Vanaf Stiens ben u zo in Leeuwarden, de Grote Wielen, waar u bij Restaurant de Wielen even kunt genieten van een heerlijk diner of een kopje koffie. Een tocht naar de oude Admiraliteitsstad Dokkum is ook een aanrader. Dokkum is een prachtig oude vesting met hier en daar nog muren om de oude stad. Na uw drukke dag, rust u heerlijk uit in uw kamer met luxe hotelbedden en grote flatscreen t.v. Uw drankje staat klaar in de koelkast. Uiteraard kunt u teven heerlijke hapjes bestellen in ons restaurant, of geniet u van een heerlijke maaltijd. Hier vind u de link naar het restaurant of controleert u of er nog een kamer beschikbaar is. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen, de nummers vind u hier bij contact.

varen en vissen in Stiens, huur vandaag nog uw boot

Vaartochten

Verder hebben wij kaarten voor u waarmee u de bekende noordelijke Elfstedentocht. Andere leuke tochten zijn bijvoorbeeld een tochtje langs de plaatsen in de Friese Wouden als Giekerk. U gaat dan bij Bartlehiem rechtsaf en komt uiteindelijk langs de Grote Wielen weer in de Dokkumer Ee terecht bij Leeuwarden. Het is dan nog ongeveer 1,5 uur naar Stiens.

Friesland is in heel Europa erg bekend om zijn uitstekende waterwegen, die jaren geleden aangelicht zijn voor het vervoer over water. Tegenwoordig genieten de vakantiegangers volop van deze prachtige manier om tot rust te komen. Bekijk Leeuwarden ook eens vanaf de waterkant. Zeker de moeite waard. Uiteraard zijn er bij ons tevens zwemvesten, voor de kleinere gasten die nog moeite hebben met zwemmen. Dus Friesland, niet alleen om te varen en vissen maar genieten met het hele gezin.

Zwemparadijs It Gryn

Mocht u toch liever zwemmen in het verwarmde zwembad in Stiens, dan bent u bij zwemparadijs It Gryn met maar liefst 3 binnenbassins welkom. In de zomermaanden kan er ook gebruik gemaakt worden van 2 (extra) warme buitenbassins en bijbehorende zonne- en speelweide. Zwembad It is een prachtig dagje uit voor het hele gezin!